Hvordan bruke Abductor & Adductor Machines

12

Ideelt sett, når du trener, bør bevegelsene du utfører målrette mot bevegelsene du vil utføre i ditt daglige liv.Dette er grunnen til at når vi trener for en sport, har vi en tendens til å fokusere på bevegelser som ligner på de som brukes i den sporten.Dette vil hjelpe oss med å forbedre styrke og ytelse.

Selv om du ikke er en idrettsutøver, trener du sannsynligvis bare for å forbedre livskvaliteten din, for eksempel betyr en sterk rygg at hvis du må hente en tung koffert eller bære dagligvarer på jobben, er det mindre sannsynlig at du å bli skadet fra bilens bagasjerom.

Få bevegelser i det virkelige liv krever at du åpner og lukker bena mot motstand, noe som betyr at selv om du kanskje har det bedre med disse maskinene, har de kanskje ikke fordelene du kan bringe inn i den virkelige verden samtidig.For eksempel kan markløft være slik, derfor kan det være nyttig å pare disse øvelsene med andre øvelser.

Det er noen flotte bevegelser som dukker opp når du ønsker å forme underkroppen.Hvis kroppsfett er problemet, kan det bare reduseres ved å kombinere det med et godt ernæringsprogram og trening.Her er en plan for underkroppsmålene du håper å oppnå!

Knebøy

markløft

utfall

hoftestøt

Hvis du ønsker å trene adduktorer og bortførere spesifikt, spesielt etter en skade, bør du vurdere å trene bandet.Denne typen øvelser vil trene musklene effektivt og trygt uten å belaste ryggraden unødvendig, og bevegelsene er mer anvendelige i det virkelige liv.


Innleggstid: 20. juni 2022