Poeng du må være oppmerksom på når du trener skulder

24
25

Mange fitnessmennesker er godt kjent med skuldertrening, ikke bare kan skuldertrening styrke skuldermusklene, slik at kroppslinjen blir mer attraktiv, men kan også effektivt endre bredden på skulderen, for menn kan spille en rolle i kjoleformingen, i tillegg til praksis skulder kan også forbedre problemet med pukkelrygg, slik at bildet av enkeltpersoner får en effektiv forbedring.Fordi det er så mange fordeler med skulderøvelser, begynner flere og flere å ta hensyn til skuldermuskeltrening, men det er noen punkter å merke seg når man trener skuldermuskler.

  1. Sammenlignet med andre muskelgrupper er styrken til skulderen begrenset, og den er ikke en av de tre store muskelgruppene i menneskekroppen, og energien den kan bære er også begrenset, så mens du trener skuldermuskelgruppen, kan den ikke utføres med for stor belastning.
  2. Musklene i skulderen refererer hovedsakelig til deltoidmuskelen, som igjen inkluderer øvre, midtre og nedre bunter, så når du trener skuldermusklene, må du målrette dem separat for bedre å stimulere veksten av deltamuskelen og gjøre skuldermusklene brede.
  3. Etter skuldermuskelgruppeøvelsene, sørg for å gjøre tilstrekkelige strekkøvelser for å få musklene til å slappe helt av.Stretching kan også eliminere melkesyren som produseres under treningsprosessen i tide for bedre muskelvekst og forming.

Innleggstid: 22. juli 2022