Hva er den nye trenden i treningsbransjen?

Flere nye trender dukker opp i treningsbransjen, inkludert:

1. Virtuelle treningstimer: Med fremveksten av online fitness under epidemien, har virtuelle treningstimer blitt en trend og vil sannsynligvis fortsette.Treningsstudioer og treningssentre tilbyr live-timer, og treningsapper tilbyr treningsøkter på forespørsel.

2. Høyintensiv intervalltrening (HIIT): HIIT-treningsøkter består av korte støt med intens trening vekslende med hvileperioder.Denne typen trening har vunnet popularitet for sin effektivitet i å forbrenne fett og forbedre kardiovaskulær kondisjon.3. Bærbar teknologi: Bruken av bærbar treningsteknologi som treningsmålere og smartklokker vokser i popularitet.Disse enhetene sporer treningsmålinger, overvåker hjertefrekvens og gir motivasjon og tilbakemelding til brukere.

4. Personalisering: Et økende antall treningsprogrammer og klasser tilbyr tilpassede programmer skreddersydd for individuelle behov og preferanser.Dette inkluderer personlig tilpassede treningsprogrammer, ernæringsråd og personlig coaching.

5. Treningstimer for grupper: Treningstimer i grupper har alltid vært populære, men i post-COVID-verdenen har de fått en ny betydning som en måte å sosialisere og få kontakt med andre.Det er også mange nye typer gruppetreningstimer som dukker opp, for eksempel danseklasser, meditasjonsklasser, utendørs treningsleirer og mer.

24


Innleggstid: 27. april 2023